Problemer med tilkobling af LAB3D Hue Zigbee tryk til Philips Hue

Oprettet af Andreas Soll, Ændret den Wed, 24 Jan 2024 kl. 08:34 AM af Andreas Soll

Oplever du problemer med tilkoblingen af dit Smart tryk til Philips Hue appen, så finder du her en guide til de mulige løsninger, der kan hjælpe dig med at løse problemet.

1. Tjek afstanden mellem dit Smart Tryk og din Philips Hue Bridge

Hvis dit smart tryk ikke kan oprette forbindelse til Philips Hue-appen, skal du først kontrollere, at trykket har en passende afstand til din Philips Hue Bridge. Hvis trykket er for langt væk fra bridgen, kan det have svært ved at oprette forbindelse.

2. Udfør instrukser under parring på Philips Hue-appen korrekt

Oplever du problemer med parringen af dit LAB3D Hue Zigbee Tryk, så kan dette skyldes, at instrukserne under parring udføres forkert. Her er det særlig vigtigt, at du er opmærksom på, at du holder knappen nede under første trin i 10 sekunder (gerne mere), og herefter slipper igen. Afvent herefter næste trin.

3. Nulstilling af trykket

Hvis du tidligere har sat dit tryk op i Hue-appen og pludselig ikke kan få forbindelse, kan en nulstilling af trykket være en potentiel løsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du nulstiller dit LAB3D Hue Zigbee, kan du følge denne vejledning.

4. Genstart af Philips Hue Bridge

Hvis en nulstilling af trykket heller ikke virker, kan en genstart af din Philips Hue Bridge også potentielt hjælpe med at løse problemet.

5. Udskiftning af batteri

Hvis du allerede har tilsluttet dit tryk til Hue-appen, men nu ikke kan få forbindelse eller Hue-appen ikke registrerer trykket under opsætning, kan det hjælpe at skifte batteriet. PCB’et i vores LAB3D Hue Zigbee tryk bruger et CR2430-batteri. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skifter batteriet på trykket, kan du se mere i denne vejledning (kommer snart).

6. Tjek at batteripolerne rører batteriet

Hvis dit tryk stadig ikke reagerer, kan det måske skyldes, at batteripolerne på PCB’et ikke rører batteriet. Du kan tjekke dette ved at skille trykket ad. Vend derefter PCB’et, hvor du vil se nogle ”metalpinde”, også kaldet batteripoler. Sørg for, at de rører batteriet, når trykket er samlet.

7. Skift Zigbee-kanal i Philips Hue appen

Zigbee-teknologien er den trådløse teknologi, der gør det muligt for dine enheder at tale med hinanden. Hvis du oplever problemer med forbindelsen mellem dit LAB3D Hue Zigbee tryk og din Philips Hue Bridge, kan det hjælpe at skifte Zigbee-kanal.

Sådan gør du:

1. Tryk på ”Indstillinger” i Hue appen
  2. Tryk på ”Hue Bridges” og vælg din Hue Bridge
  3. Tryk på ”Zigbee-kanal
  4. Vælg ”Skift kanal” og følg de givne instruktioner på skærmen

Hjælper ingen af disse løsninger dig videre, er du altid velkommen til at ringe til os på 21990307 eller skrive til os på support@lab3d.dk